PATRIMONI

Al terme de la Font d'en Carròs, a uns 1340 metres al sud-est del municipi, es troba el Castell de Rebollet amb accés per la carretera de la Font d'en Carròs-Oliva.
Un altre element d'interès històric és la Muralla de Rafalí. El primer nucli de població de la Font d'en Carròs, es va establir en la part més alta denominant-se El Rafalí.
En la part més elevada del poble, sobre la roca viva de la muntanya i sota l’anterior mesquita àrab, l'any 1329 va ser construïda l’església de la Font d’en Carròs, d'estil gòtic i dedicada a Sant Antoní Martir.
L’Ermita de Sant Antoni Abat està ubicada en un barri de traçat medieval en el qual es trobava assentada la moreria del poble en l'època musulmana.
En la plaça principal es troba l'emblemàtica font que dona nom al nostre poble. Coneguda popularment com Els Xorros, que junt amb l'escut de l'any 1826 que presideix la font, són un record del passat.
Edifici religiós que data de l'any 1921. És un edifici de planta quadrada amb claustre interior que va servir per a una congregació de monges.
Es troba en un xicotet tossal conegut amb el nom de Muntanyeta de Sant Miquel. La singularitat d'aquest tossal és que totes les terres circumdants corresponen als termes municipals de Rafelcofer i l'Alqueria de la Comtessa encara que aquest és propietat de la Font d'en Carròs.