Lunes, 8 Marzo 2021

MES EN FEMENÍ A LA CASA DE LA PARAULA AMB ACCENT VIOLETA

En commemoració del 8 de març Dia Internacional de la Dona l’Ajuntament de la Font volem seguir posicionant-nos en favor dels drets de totes les dones de món.

Aquest any hem preparat el mes en femení a la Casa de la Paraula amb accent violeta en el qual durant tot el mes de març es podran visitar a la casa natal de Francesc Ferrer Pastor les accions que hem preparat.

L’escola infantil municipal Ninos ha confeccionat un tapís col·laboratiu sota el títol “Teixint la igualtat des de la infantesa” el qual lluirà penjat de la balcona de la Casa de la Paraula durant tot el mes de març.

Tambè, durant tot el mes de març es podrà visitar una exposició amb fotos dels i les participants al concurs de fotografia ‘Desfotografiem la violència masclista’ organitzat per Fem Acció.

I, el 19 de març, es projectarà un vídeo amb una selecció de microrelats amb la col·laboració de l’Associació Tirantianes de l’IES Tirant lo Blanc de Gandia titulat ‘Una Font de Microrelats’ i en el qual es presentarà en exclusiva el relat ‘L’autobús’ de la jove fontera Marta Bohigues Muñoz.