Thursday, 23 September 2021

Reflexionant sobre un futur sostenible

Des de l'Ajuntament de la Font d'en Carròs, volem compartir que el pròxim dijous, 23 de setembre de 2021, a les 19.30 hores, a la Sala de Plenaris, tindrà lloc la conferència titulada: “Reptes de la ciutadania cap a la sostenibilitat”.

Aquesta acció, emmarcada dins de l'Escola Municipal de Responsabilitat Social del municipi, subvencionada per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica GVA Participació de la Generalitat Valenciana i dinamitzada per la consultora social EQUÀLITAT, participació i igualtat, està dirigida a tota la ciutadania de la Font d'en Carròs.

Així mateix, la persona encarregada d'impartir aquesta conferència serà Carmen Lloret – Catala, delegada de la rectora de Cooperació al Desenvolupament, Servei de Relacions Internacionals i Cooperació de la Universitat de València - UV.

Des de l'Ajuntament de la Font d'en Carròs agraïm a totes les entitats involucrades en aquest projecte, i, al mateix temps, animem a tot el veïnat del poble a assistir, participar i sumar, perquè entre totes i tots puguem continuar construint un municipi més sostenible, obert i participatiu. T'ESPEREM!

#laFontdenCarròsSostenible