Diumenge, 3 Octobre 2021

FESTEGEM LA NOSTRA LLENGUA

El 9 d'octubre com totes bé sabem és el dia de totes les valencianes i els valencians.

Per aquest motiu i al voltant de la celebració del 9 d'octubre celebrem el Festegem la nostra llengua. Un conjunt d'actes i activitats per tal de reafirmar-nos com a valencians i reivindicar la nostra llengua.

El diumenge 3 d'octubre a les 20:00 h a la Casa de la Paraula tindrem l'actuació de Clara Andrés i en finalitzar es presentarà el mural realitzar per l'artista local Rosa Fuster Serquera anomenat 'El valor de la paraula'.

El divendres 8 d'octubre a les 21:30 h al pati de la Casa de la Paraula celebrarem la Nit Estellés amb la lectura de poemes de Vicent Andrés Estellés i l'actuació del grup Aigua.

I, el 9 d'octubre a les 11:30 h des de la plaça de l'Ajuntament i fins a la Casa de la Paraula els cabuts i la fontina aniran en cercavila acompanyats per la Colla de Dolçainers i Tabaleters.

Una vegada a la Casa de la Paraula hi haurà l'espectacle infantil 'La ruta dels monstres oblidats' de Rebombori Cultural.

I, a les 19:30 h a la Casa de la Cultura tindrem teatre d'adults amb l'obra 'De fora vindrem' de Paublanco Purnateatre.

Per tal de poder assistir a les activitats caldrà recollir les entrades prèviament a l'Oficina de Turisme La Font d'en Carròs Tourism Info de dilluns a diumenge de 10 a 14 h.